Hexatronic Lanserer Fiber Access MATRIX Total Systemløsning

Fiber Access Matrix

Et komplett system av produkter for FTTH installasjon designet og utviklet for å sikre lavest totalkostnad for netteier, høyest kapasitet og best mulig skalerbarhet.


Vi tar våre produkter til et nytt nivå og tilbyr nå et komplett system av produkter, nøye utvalgt for deres gode installasjonsegenskaper og høye kvalitet som sikrer høy ytelse over lang tid. Alle produktene er designet og utviklet av Hexatronic for å passe sammen i et komplett system, noe som sikrer topp kvalitet hele veien.

Fiber Access MATRIX er en total systemløsning som kan brukes i hele nettet. Produktene i systemet er fullt integrerbare og nettverket kan enkelt utvides. Den nye strukturen gjør det enklere for kundene å finne nøyaktig det de trenger, fra installasjon eller prosjekt til å finne løsninger for hver enkelt arbeidsoppgave.  

Systemet inkluderer produkter for installasjon i luft, bakke, under vann og innendørs.

 

Fiber Access MATRIX består av tre undergrupper:

Central Office MATRIX

Feeder & Distribution MATRIX

Drop & Premises MATRIXSystemet inkluderer opplæring og oppfølging i felt
Som en del av systemet tilbyr vi støtte og oppfølging i felt og opplæring av installatører og prosjektplanleggere fordi rett kunnskap er nøkkelen til å senke installasjonskostnadene. Dette bidrar til raske og effektive installasjoner, som gir kunden sterke konkurransefordeler på grunn av valget av produkter og teknologi.

Read more about the Fiber Acess Matrix

Tilbake