Smart Installasjonsverktøy for Hexatronic Nanokabel

Med vårt nye installasjonsverktøy kan du skyve og blåse vår populære Nanokabel enda raskere og lengre.

 

Blåseverktøyet består av en enhet som mater Nanokabel i mikrorør. Et magnetisk drivsystem optimalisert for Hexatronics Nanokabel regulerer kraften kabelen mates med og stopper umiddelbart hvis det oppstår forstyrrelser. Dette sikrer at kabelen ikke skades ved installasjon. Verktøyet er enkelt å bruke og ferdig kalibrert for kabelen.
 

En vanlig batteridrevet drill brukes for å drive blåseverktøyet som kan brukes både ved å skyve kabelen eller i kombinasjon med en kompressor for å blåse kabelen.
 

Egenskaper

  • Installasjonshastighet på opptil 150m/min
  • Lett og kompakt
  • Enkel å operere, uten behov for kalibrering
  • For Hexatronic Nano Cable 1-12 fibers
  • For mikrorør med indre diameter mellom 3.5-10 mm

 

Ytelse
Blåseegenskapene avhenger av flere parametere som type mikrorør, antall bøyer, temperatur, luftfuktighet, lufttrykk, etc. Under normale installasjonsforhold kan kabelen blåses opptil 1km eller mer, eller skyves uten kompressor 70-100m.

Les mer om installasjonsverktøy for Nanokabel

 

Hexatronic Nanokabel

Nanokabel er en ekstremt slank og robust kabel som kan installeres i alle typer mikrorør med innerdiameter mellom 3.5 og 12mm. Kabelen kan normalt blåses opptil 1km eller mer, mens korte distanser enkelt kan skyves for hånd. Dette gjør at nanokabelen kan blåses til koblingsskap langs veien. Fra koblingsskap til kunden kan kabelen i mange tilfeller installeres for hånd. Denne installasjonmetoden kan gi store kostnadsbesparelser, ettersom mange installasjonstrinn kan utføres raskt og enkelt. Kabelen har utmerkede bøyeegenskaper og et ekstremt bredt driftstemperaturområde, egnet for det harde nordiske klimaet, ned til -45 ºC.

 

Les mer om Hexatronic Nanokabel

 

Tilbake